Activiteiten

Op FLEVOVUUR kun je kamperen, ontspannen en alle dingen doen die leuk zijn in een bosrijke omgeving met strand. Daarnaast worden er een aantal activiteiten georganiseerd, zoals:

  • Optredens
  • Workshops
  • Massages
  • Expositie(s)

Voor alle details zie de linkjes in het hoofdmenu bovenaan deze pagina.

FLEVOVUUR staat open voor activiteiten die door deelneemsters worden gegeven. Juist doordat er zoveel input vanuit de aanwezige vrouwen zelf komt, is Flevovuur geworden tot wat het is:  Vóór en dóór vrouwen.
Er zijn vele talenten onder de deelnemers van Flevovuur op gebied van muziek en (klein)kunst en een aantal vrouwen hebben deze talenten de afgelopen jaren al ten toon gespreid. Maar er zijn nog vele verborgen talenten aanwezig.

Heb je altijd al eens op een podium willen optreden voor een grote groep, heb je vaardigheden op gebied van muziek, kleinkunst, sport, discussies leiden, een expositie, o.i.d. en wil je die interesse en talenten in een workshop delen met andere vrouwen, neem dan contact op en geef Flevovuur extra input. Schrijf een stukje over de activiteit die je wilt ondernemen, voeg er een foto bij en het wordt hier op de website geplaatst.
Als tegenprestatie krijg je korting op de toegang tot Flevovuur.