Eten & drinken

Eten en drinken, daar zorg je in principe zélf voor, maar wil je het jezelf gemakkelijk maken dan kan je ook inschrijven voor maaltijden.  Koffie en thee staan elke dag van 8.30 uur tot 20.00 uur gratis voor je klaar (LET OP: tijdens workshoptijden niet!) en vanaf 16.00 uur is de bar open.

Eethuisje van Flevovuur
Wil je niet zelf koken tijdens Flevovuur, dan kan je gebruik maken van onze maaltijdservice. Op vrijdagavond wordt er een warme maaltijd geserveerd en op zaterdag en zondag ontbijt en lunch.
Op zaterdagavond is het traditionele Flevovuur diner.

Je kunt tot enkele weken voor Flevovuur aangeven of je gebruik wilt maken van de maaltijdservice. Het is wel nodig om vooraf in te schrijven voor de maaltijden, omdat we tijdig moeten weten hoeveel gerechten er moeten komen. Annuleren van je bestelling met teruggave van het betaalde bedrag is tot twee weken voor aanvang van het festival mogelijk. Voor niet genuttigde maaltijden wordt geen restitutie gegeven.

Neem wel je eigen bestek, soepkom, bord en beker/glas mee! We hebben geen servies en bestek te leen of te huur.
Een eigen stoel meenemen is ook geen overbodige luxe.

De Bar
Bij de bar, die vanaf 16.00 uur geopend is, kan je drankjes kopen. Het assortiment  bestaat uit bier, wijn, sap, frisdranken en uiteraard gekoeld wat gekoeld moet zijn. Je kunt consumptiemunten kopen (per 4 en 8 stuks), á € 1,25 per munt (graag gepast betalen bij aanschaf). De opbrengst komt ten goede aan Flevovuur.
Drankjes worden in herbruikbare kunststof glazen geschonken, waarvoor statiegeld wordt geheven van 1 munt.