Eethuisje Flevovuur

Net als voorgaande jaren is het eethuisje tijdens het Flevovuur-weekend geopend voor maaltijden. Je kunt je inschrijven voor 5 maaltijden tegen een gunstige prijs en met een zeer aantrekkelijke smaak.
Hou er rekening mee dat het aantal warme maaltijden aan een maximum gebonden is. Ook hier geldt: wie het eerst komt (en betaald)……..Het diner op zaterdag wordt door ons allemaal georganiseerd!!
Het is nodig om vooraf in te schrijven voor de maaltijden, omdat we een cateringbedrijfje inschakelen voor de warme maaltijd en dus vooraf moeten weten hoeveel gerechten er moeten komen. Eventuele annulering van maaltijden is na 12.00 uur op de dinsdag voorafgaande aan Flevovuur, niet meer mogelijk. Ook voor niet genuttigde maaltijden wordt geen restitutie gegeven.
Tijdens het ontbijt en de lunch kan je minimaal rekenen op brood, beschuit, beleg (diverse hartige en zoete), bircher muesli, koffie of thee en een sapje of (karne)melk. De lunch heeft daarnaast nog een extra gerecht. Wel wordt je geacht je eigen bestek, bord en beker/glas mee te nemen en een stoel is ook geen overbodige luxe, want helaas, het aantal zitplaatsen aan de tafels blijft beperkt al zijn er vele biertafels en banken aanwezig.

Je kunt de maaltijden aanvragen via het inschrijfformulier Aanvraag Maaltijden