weekend

Flevovuur

2-3-4 juni 2023

De 15e editie van Flevovuur en dit jaar hebben we een ware Innerlijk Kind Retraite! Kom je buiten spelen? We gaan dit weekend doen waar ieder innerlijk kind blij van wordt: lekker voetballen, rondrennen, zingen! Zwemmen! Dansen!

Een team van vrijwilligers is al bezig met het voorbereiden van een paar activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Maar wat het weekend zo mooi maakt zijn vooral ook de kleine ontmoetingen.

Wij willen jullie dan ook allemaal uitnodigen om een stukje van jezelf aan ons mee te geven. Doe wat jij fijn vindt en nodig twee, drie of twintig mensen uit om mee te doen. Geef een lezing, bak een taart, doe een dansje. Of verblijdt ons puur met je mooie aanwezigheid.

Alles mag, niets moet.

De aanmelding gaat open over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Je begrijpt dat wij al enthousiast zijn en ik hoop jij ook ondertussen. Want dan kunnen we jou gaan ont-moeten op Flevovuur! En dan vullen we samen de zaterdag en de zondag in…

Alhoewel, er staat al wat op stapel, bijvoorbeeld: • de IJsbreker, waar je mensen leert kennen • gezamenlijke maaltijd op de zaterdagavond • muziekbingo! Wie wint er dit jaar? • dansen in de loods na de bingo • de afsluitingsceremonie op zondag rond 11:30 uur • en gezamenlijk lunchen om het weekend af te ronden.

We mogen weer over. ...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

En als volwaardige volwassenen reflecteren we er daarna op bij het kampvuur, of tijdens een gezamenlijke maaltijd, of rustig zittend voor de tent. Om vervolgens een kunstwerk te gaan kleien of een yogasessie te doen. Een weekend doen waar je blij van wordt.

Kom je ook buiten spelen?
De magie ontdekken

Leven alsof ……..

Je bent welkom op de Abbert in Dronten op vrijdag vanaf 15 uur. Wij ontvangen je dan en wijzen je naar het kampeerveld alwaar je je kamp kunt maken. Op de vrijdagavond openen we het weekend rond 18:30 uur. Direct daarna, om 19 uur, start de fameuze Potluck!
Ieder brengt wat lekkers mee en samen genieten we dan van al het eten.

Hier zal een optreden op volgen van: JOU. Van wie? Ja, van jou! Want we gaan lekker karaoken! Wie dan nog niet relaxed is, kan zijn zorgen aan het vuur gaan toevertrouwen, want ik weet bijna zeker dat dat ondertussen al brandt. En dit is alleen nog maar de vrijdag…

FV2023 fun