Home

KAMPEERWEEKEND VOOR LESBI/VROUWEN

Flevovuur is een lowbudget kampeerweekend georganiseerd voor les/bi vrouwen, solo of samen. Voor wie haar creativiteit wil delen, inspiratie zoekt of de kunst van het ontspannen beheerst. Houd je ervan om buiten te zijn, te kamperen en bij een vuurtje te zitten? Op FLEVOVUUR kan dat, je hoeft niets.

vuurvrouw_Formaat wijzigen

Hou je er van om buiten te zijn, te kamperen met alleen vrouwen? Festival Flevovuur is al sinds 2007 hét kampeerweekend voor lesbische en bisexuele vrouwen….. solo of samen, van jong tot oud. Samen sportief en creatief, inspiratie zoeken, onze coming-out vieren en lekker ontspannen.  Op festival FLEVOVUUR kan dat.

Een heerlijk kampeerterrein in een bosrijke omgeving.  Je kunt er van alles, maar je hoeft niets. Elk jaar een mooie mix van rust en actie: sportieve en creatieve workshops, optredens, lekker swingen en een mooi vuur in de avond. Kijken naar anderen, flirten en verleiden, luieren of juist kletsen, wandelen en waterpret, nieuwe vriendinnen maken of oude bekenden ontmoeten en vooral …… genieten van en met elkaar.

Wil jij een optreden, workshop, expositie, massages aanbieden? Mail naar flevovuur@hotmail.com

img_1791-mov-2016-12-05-16-32-53