Nabijheid en afstand

Deze workshop wordt gegeven door Rina.
Haar drijfveer: ”Ik ken als geen ander de helende kracht van aanraking. Vooral het meedoen met biodanza heeft mij geheeld en heel dicht bij mezelf gebracht. Ook het geven van reiki, massages en knuffels laat mij iedere keer weer de kracht van aanraken voelen. Daarom ook deze workshop.

Nabijheid en Afstand ……  Voor heling op aanraking, voor liefde voor jezelf en de ander, met respect voor grenzen, speelsheid en moed.
In een veilige, respectvolle en liefdevolle omgeving maak je kennis met nabijheid, afstand, aanraken en aangeraakt worden. Deze workshop is voor iedere vrouw die tot diep in haar botten weet dat aanraking een sleutel tot heling is, het spannend vindt of er bang voor is en de moed heeft om dit aan te gaan.

De workshop is geen therapie, je bent zelf verantwoordelijk voor het aangeven van je grenzen. Als je daar moeite mee hebt is dit een uitgelezen kans om daar in een veilige omgeving op een speelse en integere manier mee te oefenen. Tijdens de workshop word je uitgenodigd om jezelf aan te laten raken op je lichaam waarbij je jouw kleding gewoon heel veilig aan hebt. Ieder moment kun je stop zeggen, uit contact stappen of juist in contact blijven en ervaren wat er gebeurt. We bouwen het contact heel langzaam op met mooie en ook leuke oefeningen.

Neem een dekentje, matje en of matrasje mee.

Maximaal 16 personen; deze workshop wordt 1x gegeven.

Rina