Ontspannende massage

Heerlijke ontspannende massage, mijn handen gaan waar ze heen worden gestuurd…  Dan kan de aanraking stevig zijn, iets losmaken. Maar het kan ook heel teder zijn, net wat jouw lichaam vraagt.

Je kunt ook kiezen voor een massage volgens Access Bars. Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die – als ze zachtjes worden aangeraakt – moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? In die 32 punten zitten overtuigingen opgeslagen, allerlei gedachten, emoties, gedragspatronen die jouw leven en houding voor een groot deel bepalen. Je kan daarin verandering aanbrengen, dat gebeurt vanzelf, tot aan waar jij dat toestaat. Ook maak ik gebruik van een clearingformule die dat proces nog bekrachtigt. Op zijn minst ga je een heel diepe ontspanning ervaren.

De massage kan in mijn tent… gewoon op de grond op een matje, of bij mooi weer ergens buiten op het gras. Wel graag een badlaken meenemen om op te liggen.

Flevovuurprijs € 15 voor een (ruim) half uur.
Meld je aan voor een massage via wacici2017@outlook.com of op Facebook via een persoonlijk berichtje aan Daniella Wacici.