Deelneemsters over FV

Een heerlijk weekend

2019 | Wat was het een heerlijk weekend! Ik wil iedereen nog even bedanken voor de vele knuffels, goede gesprekken en de fijne sfeer. Flevovuur geeft me ieder jaar weer heel veel energie en kracht. Wat heb ik weer nieuwe leuke mensen mogen leren kennen en het was zo fijn om weer oude bekenden te mogen begroeten. Ik vond het een top weekend! Dank jullie wel dames!

Was genieten

2019 |  Hallo lieve vrouwen, Bedankt voor alles, het mooie, gemoedelijke, liefdevolle Flevovuur. Ik heb het super naar mijn zin gehad. Nog steeds niet helemaal geland maar dat gaat goed komen. Nog lekker aan het nagenieten.

Eerste keer

2019  |  Dames, en daarmee bedoel echt alle dames, deelneemsters en organisatie, heel erg bedankt! Dit was mijn 1ste keer bij Flevovuur  en ik vond het erg leuk en gezellig.

Meer dan bijzonder!

2014   |  Wat geweldig dat wij als crew in staat zijn om FV tot een bijzonder evenement te maken. Een plek waar ‘jonge en oude’ lesboos zichzelf kunnen zijn; vooruit kunnen kijken en terug kunnen kijken. En steun vinden en kunnen vinden (hardop of stil) in hun proces van zoeken en coming out – op allerlei manieren. Ik ben diep geroerd door dit besef en ben blij daar deel van uit te maken. Ik dank alle vrouwen van dit weekend (oud en nieuw) die mij dit besef hebben gebracht! Ik hoop dat we dit nog lang mogen ervaren.

Geweldig weekend

2015   |  Wat hebben we weer een geweldig weekend gehad en weer een hele hoop mooie lieve vrouwen ontmoet. Het was weer heel lastig om afscheid te nemen maar we kunnen hier weer heel lang van genieten. Bedankt topwijven!

De hemel huilde…

2016  | Lieve allemaal. Dank jullie allen voor een fantastisch mooi en fijn Flevo 2016. Wat een mooi jubileum hebben we er met z’n allen van gemaakt. En moie, wat huilde de hemel toen we gingen inpakken……….

Tot volgend jaar!

2017  |  Wat een mooi weekend! Nieuw team, nieuw terrein en na de 11e editie heel veel mooie tips en ideeen voor volgend jaar. Echt top om te voelen dat we dit met meer dan 220 vrouwen dragen. Als crewlid of deelneemster … het maakt niet uit! We hebben opnieuw met elkaar gezien en bewezen dat dit initiatief niet mag verdwijnen. Dank aan allen voor de prachtige ervaringen. Tot volgend jaar!

Top weekend!

2017  |  Wij willen iedereen bedanken voor een TOP weekend, organisatie, vrijwilligers, medekampeerders, vrienden. We komen zeker volgend jaar weer.

Wow…wat was het bijzonder

2018  |  M’n eerste flevovuur zit erop.  Wow wat was het bijzonder! Een warm bad waar je als nieuweling instapt..een mooie nieuwe familie. Iedereen super bedankt voor deze geweldige ervaring.  Tot volgend jaar allemaal.