Catering Flevovuur

Eten en drinken, daar zorg je in principe zélf voor. Alles wat je daarvoor nodig hebt neem je zelf mee. In 2024 bieden we geen ontbijt en lunch aan in ons cateringpakket. Voor zaterdagavond kun je wel een maaltijd kopen. Koffie en thee staat elke dag van 8.30 uur tot 20.00 uur gratis voor je klaar in onze ‘huiskamer’. De bar is open! En de heerlijke traditie van de PotLuck!

FV PotLuck

Flevovuurbar

De bar in de ‘huiskamer’ is open op vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 tot een uur of twaalf. Het assortiment bestaat uit bier, rode en witte wijn, sapjes, frisdranken en uiteraard is gekoeld wat gekoeld moet zijn.

Betalen doe je met muntjes, die kun je ter plekke kopen (graag contant of met Tikkie betalen, er is geen pinmogelijkheid). De opbrengst van de bar komt geheel ten goede aan het festival.

flevovuur Potluck

 Vrijdagavond

Iedereen doet natuurlijk weer mee aan de Potluck. Een erg gezellige en toegejuichte traditie! Dit jaar een keer op vrijdag.

Wat is de bedoeling?
Iedereen brengt iets lekkers te eten mee voor ca. 2/3 personen. Hartige taarten, Poké bowls, salades, fruit, gebruik je fantasie en kook- of koopkunsten! Rijkgevulde tafels en dé kans om hapjes te proeven die je zelf misschien nooit zou klaarmaken!

Hoe gaan we het doen?
Je kunt op vrijdag bij aankomst je bijdrage voor de PotLuck in de speciale koelkasten zetten. Rond 17.30 uur zetten we alle heerlijkheden op lange tafels bij elkaar voor een feestelijk buffet.

Extra aandacht
Hou er rekening mee dat er geen mogelijkheden zijn om iets op te warmen, tenzij je daar zelf voor zorgt! En neem een leuke schaal mee om je gerecht in op te dienen.

 

Zaterdagavond 

Op  die avond bieden we tegen betaling in onze ‘huiskamer’ een lekkere maaltijd (met of zonder vlees/vis). Bij goed weer misschien een barbeque op het buitenterras. 

Reserveren kan vanaf april. Je kunt tot enkele weken voor Flevovuur aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Kies je er voor: neem wel je eigen servies en bestek mee! We hebben dat niet te leen of te huur.

 

FV Dat was leuk die PotLuck