Wat kost het in 2023

Flevovuur 2023 wordt een vrolijke reis! Kom je buiten spelen? We gaan dit weekend doen waar ieder innerlijk kind blij van wordt: lekker voetballen, rondrennen, zingen! Zwemmen! Dansen!
In het weekend van 2, 3 en 3 juni gaan we met 100 vrouwen kamperen en het leven vieren bij De Abbert in Dronten!
Samen doen. Samen spelen.

FLEVOVUUR weekend € 60,00

Genieten van twee dagen Samen Zijn op een prachtige locatie in een vrolijke entourage. Prachtige vrouwen vermaken elkaar binnen en buiten met van-alles-en-nog-wat! En natuurlijk als bewezen traditie: het onmisbare FLEVOVUUR én de POTLUCK.

Je bent welkom van vrijdag 13 uur tot zondag 16 uur. Je overnacht in eigen kampeermiddel (tent, caravan, camper) op het door ons gehuurde kampeerveld. Het ganse weekend staat er gratis koffie en thee voor je klaar in de huiskamer van het festival!

Liever niet in een tent? Huur een slaapwagen!

Wil je niet in een tent? Je kunt met een groepje voor eigen kosten een 6 of 8 persoons Grashopper van de Abbert huren.
Die worden dan op het op het door ons gehuurde veld geplaatst. Kosten ong. €135-€180 voor 2 nachten.
Voor wie dat wil, bel dan de Abbert op 06-21298805

Hondjes zijn welkom zonder extra kosten

Elk jaar zijn er hondjes die meekomen. Welkom! Wij houden wel van kwispelende staarten! Besef wel dat niet iedereen van honden houdt; samen zorgen we ervoor dat honden welkom blijven. Hoe we dat doen lees je in onze Gouden Regels.

FLEVOVUUR vrijdagavond maaltijd € 14,00

 Op zateravond bieden we tegen betaling in onze ‘huiskamer’ een gezonde maaltijd (met of zonder vlees/vis). Bij goed weer misschien een barbeque op het buitenterras.
Je kunt tot enkele weken voor Flevovuur aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Zaterdagavond is de Flevovuur POTLUCK (niet bij deze prijs inbegrepen!). Neem wel je eigen servies en bestek mee! We hebben dat niet te leen of te huur.

FLEVOVUUR bar 4 muntjes voor € 5,00

Bij de bar, die op vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur geopend is, kan je drankjes kopen. Het assortiment  bestaat uit bier, wijn, sap, frisdranken en uiteraard gekoeld wat gekoeld moet zijn. Je kunt consumptiemunten kopen (per 4 en 8 stuks), á € 1,25 per munt (graag gepast betalen bij aanschaf). De opbrengst komt ten goede aan Flevovuur.
Drankjes worden in herbruikbare kunststof glazen geschonken, waarvoor statiegeld wordt geheven van 1 munt.

FLEVOVUUR loterij € 1,00 per stuk

Elk jaar is er een fantastische FV loterij, met een mooie prijzenpot! De hoofdprijs is een volledig verzorgd Flevovuur in 2023. En de andere prijzen ……….. dat is natuurlijk een verrassing. Ook voor 2022 houden we ons aanbevolen voor prijzen; alles waarvan je denkt dat het leuk is voor deelneemsters. Het is van harte welkom!