Wat kost Flevovuur in 2024

Flevovuur 2024 wordt weer een vrolijke reis! 
In het weekend van 7, 8 en 9 juni gaan we met 100 vrouwen kamperen en het leven vieren bij De Abbert in Dronten!
Samen doen. Samen spelen.

FLEVOVUUR weekend € 67,00

Genieten van twee dagen Samen Zijn op een mooie locatie in een vrolijke entourage. Prachtige vrouwen vermaken elkaar binnen en buiten met van-alles-en-nog-wat! En natuurlijk als bewezen traditie: het onmisbare FLEVOVUUR én de POTLUCK.

Je bent welkom van vrijdag 13 uur tot zondag 15 uur. Je overnacht in eigen kampeermiddel (tent, caravan, camper, kampeerauto) op het door ons gehuurde kampeerveld. Het ganse weekend staat er gratis koffie en thee voor je klaar in de huiskamer van het festival! Maar je zorgt zelf voor ontbijt en lunch.

FLEVOVUUR zaterdagavond maaltijd € 15,50

 Op zaterdagavond bieden we tegen betaling in onze ‘huiskamer’ een gezonde maaltijd (met of zonder vlees/vis). Bij goed weer misschien een barbeque op het buitenterras.
Je kunt tot enkele weken voor Flevovuur aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Vrijdagavond is de Flevovuur POTLUCK (niet bij deze prijs inbegrepen!). Neem wel je eigen servies en bestek mee! We hebben dat niet te leen of te huur.

FLEVOVUUR bar 4 muntjes voor € 7,00

Bij de bar, die op vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur geopend is, kan je drankjes kopen. Het assortiment  bestaat uit bier, wijn, sap, frisdranken en uiteraard gekoeld wat gekoeld moet zijn. Je kunt consumptiemunten kopen: 4 muntjes voor € 7 of  7 muntjes voor €12 (graag contant betalen of via een Tikkie met je telefoon). De opbrengst komt ten goede aan Flevovuur.
Drankjes worden in herbruikbare kunststof glazen geschonken, waarvoor statiegeld wordt geheven van 1 munt.

FLEVOVUUR loterij € 1,00 per stuk

Elk jaar is er een fantastische FV loterij, met een mooie prijzenpot! De hoofdprijs is een volledig verzorgd Flevovuur in 2024. En de andere prijzen ……….. dat is natuurlijk een verrassing. Ook voor 2023 houden we ons aanbevolen voor prijzen; alles waarvan je denkt dat het leuk is voor deelneemsters. Het is van harte welkom! 

Hondjes zijn welkom maar kost €2,50 per nacht per hond

Elk jaar zijn er hondjes die meekomen. Welkom! Wij houden wel van kwispelende staarten! Besef wel dat niet iedereen van honden houdt; samen zorgen we ervoor dat honden welkom blijven. Hoe we dat doen lees je in onze Gouden Regels.

Meenemen van je hond kost €2,50 per nacht per hond ter plaatse contant te voldoen (contant of via Tikkie).

Liever niet in een tent? Huur een slaapwagen!

Wil je niet in een tent? Je kunt met een groepje voor eigen kosten een 6 of 8 persoons Grashopper van de Abbert huren.
Die worden dan op het op het door ons gehuurde veld geplaatst. Kosten ong. €100 voor 2 nachten.
Voor wie dat wil, neem even contact met ons op!