Met Gouden Regels
moet het wel goed zijn!

We zijn in 2024 te gast op groepsterrein De Abbert in Dronten! Zij hebben een prachtige slogan: Samen doen. Samen beleven. De Abbert brengt het samen! We gaan er met z’n allen een mooi weekend van maken! Zeker als we mekaar helpen.

Respect

Flevovuur heeft vele zeer gewaardeerde vrijwilligsters; zonder hen kan dit festival niet plaats vinden! Geef hen het respect dat ze verdienen! Dan krijg jij ook het respect dat jij verdient. Sowieso vragen we iedereen om respectvol met elkaar om te gaan:  zó maken we Flevovuur een veilige plek waar je mag en kan zijn wie je bent.

Samen uit, samen schoon

Het sanitair op ‘onze’ veld wordt minimaal twee keer per dag schoongemaakt. Help door het zelf ook schoon te houden. En natuurlijk geen ‘maanperiode materiaal’ door het toilet spoelen. Gooi jouw rommeltjes in de afvalbakken die op het terrein aanwezig zijn. En help ons door rondslingerend afval in de buurt van je onderkomen op te ruimen. We dienen de velden zondagmiddag weer schoon achter te laten.

Roken ja, maar met beleid

Roken is prima! Maar de grote spelregel is: ‘Niet roken in onze ‘huiskamer’ en workshoptenten, ook géén E-smokers‘. Jij helpt de Flevovuur organisatie door je aan de regels te houden. 

Het 15e Flevovuur

Huisvrienden

Elk jaar zijn er hondjes die meekomen. Welkom! Maar besef: niet iedereen is fan van honden. Hou je viervoeter aan de lijn op het terrein. En ‘donkere ongelukjes’ graag meteen opruimen. Ook handhaven we de regel: ‘Honden niet in de Flevovuur Huiskamer en door ons gehuurde (slaap)-accomodaties’!  Officiele hulphonden zijn uiteraard uitgezonderd van deze regel. 

Meenemen van je hond kost in 2024 €2,50 per nacht per hond. Die kosten kun je ter plaatse contant of per Tikkie voldoen.

 

Open vuurtjes

Op vrijdag en zaterdag vanaf 21.30 uur kampvuur op het kampeerveld! Er zijn speciaal getrainde vuurvrouwen; zij alleen bepalen óf er vuur is en hoe groot dit vuur wordt. Volg hun aanwijzingen alsjeblieft op. Er is geen open vuur toegestaan op andere plekken, je mag uiteraard wel koken op een brander bij de tent.

 

Autovrij feesten

Flevovuur streeft naar een autoloos weekend. We kunnen onze auto’s op een apart veld parkeren. Dat betekent dat auto’s vanaf vrijdag 19.30 uur tot zondag 14.30 uur op het kampeerveld – tenzij met uitdrukkelijke permissie – niet zijn toegestaan. Wil je zondag eerder weg, breng dan je spullen naar je auto in plaats van andersom!